Scurt istoric

Infiintat in 2003, laboratorul analize medicale Ultra Clinica este una din unitatile medicale private din Arad, permanent preocupat ca serviciile medicale sa fie de calitate si in favoarea pacientilor si medicilor curanti.

Combinand tehnologia moderna cu o echipa medicala de profesionisti, laboratorul Ultra Clinica demonstreaza excelenta in domeniul explorarilor paraclinice, oferind pacientilor siguranta si incredere prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora, inclusiv facilitatea pentru pacienti si medici de a vizualiza in mod securizat (utilizator si parola) rezultatele on-line la adresa (www.ultraclinica.ro) si chiar acces la istoricul valorilor anterioare ale pacientilor in aceasta unitate.

Portofoliul de peste 500 de investigatii de laborator este cuprins in cadrul urmatoarelor departamente:

Biochimie
Hormoni / markeri endocrini
Electroliti
Hematologie
Markeri tumorali
Electroforeza
Imunologie
Bacteriologie
Alte analize


Personal & Certificări

imageCalitatea rezultatelor este certificata de controale interne si externe. Laboratorul Ultra Clinica functioneaza conform standardului de calitate SR EN ISO/CEI 15189/2007 - certificat de acreditare nr.LM 320/2010.

Personalul laboratorului Ultra Clinica este format din medici specialisti de laborator, biologi, asistenti de laborator si generalisti.